BLIK

Godt håndværk er grundlaget for vores arbejde i GTV-Gruppen. Vi har et stort værksted der er indrettet med de mest moderne maskiner til klipning, bukning og bearbejdning af inddækninger til vores egne projekter, såvel som levering til samarbejdspartnere. Vores værksted er leveringsdygtige i færdige profiler speciallavet til den enkelte byggesag.

Nybygninger og/eller tilbygninger

Vi løser mange opgaver indenfor nybygning og renovering samt vedligeholdelse af bygninger. Vi påtager os både hoved- og fagentrepriser. Kontakt os for rådgivning og tilbud på konkrete opgaver.

Tag og facader

Grundlaget for den falsede tagdækning er et gammelt håndværk, som i dag udføres på to forskellige måder.

Hel traditionel gammeldags dækning som vi ser på alle byens tårne og spir, eller som bånddækning det er en metode der udføres ved hjælp af automatiske maskiner til forarbejdning af materialet, der fortrinsvis består af kobber, rustfri stål, aluminium, zink.

I dag har byggeriets naturlige udvikling påvirket blikkenslagerfaget på en måde, som danner grundlag for tag- og facadedækning udføres som falsede tage eller kassetter.

Forsikringsskader

GTV-Gruppen udbedrer alle former for forsikringsskader indenfor vores fagområder. Vi foretager også syn og skøn på bygninger, hvor der er utætheder eller andre byggetekniske problemer.

Renovering af historiske bygninger

Vi har mange års erfaring med renovering af slotte og andre historiske bygninger hvor zink, kobber, rustfri stål eller andre metaller er valgt som tag eller facadebeklædning. Vi har stor erfaring med tag & facadebeklædning på nybygninger samt ældre ejendomme udført med kasetter eller som falset dækning. Vi udfører tillige alle former for skifersten oplagt som tag og facadebeklædning.

Tagrender

Tagrender og inddækninger bliver ofte overset, når huset skal vedligeholdes, men begge dele er afgørende for, at taget holder tæt, og vandet bliver ledt ordentligt væk. Et årligt eftersyn anbefales, så huller og sprækker opdages, før det bliver til store skader.

GTV-Gruppen klarer både eftersyn, rensning og reparationer af tagrender og nedløbsrør.

Referencer

Se vores referencer her.