VVS

GTV-Gruppen tilbyder VVS opgaver indenfor nybygning, renovering og vedligeholdelse.

Skal I have udført et større arbejde, anbefaler vi, at I tager os med på råd fra starten. På den måde kan vi rådgive om de mest optimale løsninger, så I får det bedste resultat, når arbejdet er udført.

Vi kan sørge for totalentreprise, hvor I kun har én kontaktperson. Vi koordinerer gerne samarbejdet med tømrer-, murer, maler og el. - firmaer, hvis kunden f.eks. skal have et nyt badeværelse eller på andre opgaver, der kræver medvirken af andre fagentreprenører.

Hurtig respons og førsteklasses resultater er af afgørende betydning, når det gælder VVS-vedligeholdelse, uanset om der er tale om kontorbygninger, industrielle anlæg eller beboelsesejendomme. GTV-Gruppen tilbyder VVS-vedligeholdelse med kort varsel, og vi er tilgængelige, når du har allermest brug for os. Vores dygtige montører står klar til at servicere dig.

VVS OPGAVER

  • Vandinstallationer

  • Reparation og udskiftning af sanitærarmaturer

  • Rensning af tilstoppede rør og reparation af rør

  • Ændringer og reparation af varmesystemer

  • Serviceopgaver

Garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.