vvs

Professionel service – døgnet rundt

SERVICEAFTALE

HOVEDENTREPRISE
Job og karriere

VVS-installationer

Som erfaren VVS Installatør/ samarbejdspartner for både det offentlige og erhvervslivet har vi hos GTV -Gruppen respekt for hverdagen i en travl organisation. Vi kender værdien af, at produktions- og varmeanlæg, vand og sanitet ALTID fungerer upåklageligt og retter os fleksibelt efter dine behov. Om det gælder nyetablering, vedligehold eller renovering, har vi sans for at optimere dine VVS-installationer, så de tilfører maksimal værdi.

GTV-Gruppen tilbyder en serviceaftale, VI PASSER PÅ DINE VVS INSTALLATIONER, for at sikrer en optimal drift, se mere under serviceaftaler.

VVS-installationer

Service og vedligeholdelse

Vores organisation er designet til at yde den bedst mulige VVS-service til virksomheder og offentlige institutioner.

Service og vedligehold af VVS-installationer er vores speciale, og vi tilpasser serviceaftalen til netop din organisations unikke behov. 

Alle vore professionelle kompetencer er fokuseret mod at være – og forblive – den driftsansvarliges foretrukne samarbejdspartner.

Et sprunget vandrør eller en defekt varmecentral kender ikke kontortiden, så det er vigtigt alle holde sine installationer vedlige.

OM GTV GRUPPEN

GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag, Facader og VVS til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

Information

CERTIFIKATER

FAKTURERING

Fakturaer fremsendt som fx Word, Excel, PDF til:

Bank information

Bank: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
Kontonr. 6230 / 0012888112

KONTAKT

Tag og hovedentreprise 

Salg og energi

Bogholderi & administration

Copyright © 2023 GTV-Gruppen