Bæredygtighed

rådgiver i og leverer indenfor bæredygtighed

SERVICEAFTALE

HOVEDENTREPRISE
Job og karriere

Bæredygtighed

GTV Gruppen rådgiver i og leverer løsninger indenfor bæredygtighed, herunder: 

  • Sedumtag 
  • Solcelleanlæg på tage.
  • Om kobling fra gasfyr/ elvarme til varmepumpe.
  • Efterisolering af varme og vandrør.
  • Sikrer optimal drift i eksisterende varmecentral.

Energioptimeringer

Bæredygtige løsninger hos GTV-Guppen

VI UDFØRER BL.A.

Sedumtag

Mange Fordele ved et sedumtag

Sedumtaget har en utrolig lang levetid da planterne beskytter den underliggende specialt designede tagpap mod sol, vind og andet hårdt vejr. Mellem 50-70 procent af det vand der falder bliver optaget af beplantningen og derved overbelaster man ikke kloakkerne. Og som en kæmpe prik over “i”et styrker det også biodiversitet.

SOLCELLEANLÆG

solcelleanlæg

Det er ikke kun taget på ejendommen, som er oplagt til solceller. Hvis dit tag ikke kan bære et solcelleanlæg, eller hvis du ikke synes, det ser æstetisk flot ud, findes der flere muligheder. Du kan for eksempel placere det på en sydvendt mur, ovenpå skuret eller garagetaget. Mulighederne er mange.

JUSTERING AF VARMECENTRAL

justering af varmecentral

Videncenter for energibesparelser i bygninger anbefaler, at der installeres den nødvendige automatik i varmecentraler. Herved kan den ønskede komfort opnås, og energiforbruget minimeres. Automatikken omfatter reguleringsventiler og styringsenheder.

gtv-gruppen tænker grønt

Verden indenfor energioptimering og bæredygtig omstilling er i en rivende udvikling.

Vejen mod at blive CO2 neutral er ofte uoverskueligt at gå ned ad, med mange spillere og interessenter, og med et hav af muligheder.

Skal man vælge solceller, varmepumper, batterier, efterisolering, grønne tage, regnvandsopsamling, elbil eller skal det være en kombination.

Der bør altid ses på de nuværende forhold herunder, tagets levetid, afvanding, altaner og kan bygningen i det hele taget holde.  Skal i have ladestandere og hvilke. Hvordan bliver økonomien, der skal beregnes på levetid og tilbagebetaling.

Alle disse parametre bør man tage stilling til inden man går i gang, og derfor er seriøs rådgivning nødvendig, så i kender forholdene og kan træffe de rigtige valg.

Hvis i er interesserede i at høre om jeres muligheder for at energioptimere eller hvordan i kan gøre jeres virksomhed mere bæredygtig. Så tøv ikke med at kontakte os:

OM GTV GRUPPEN

GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag, Facader og VVS til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

Information

CERTIFIKATER

FAKTURERING

Fakturaer fremsendt som fx Word, Excel, PDF til:

Bank information

Bank: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
Kontonr. 6230 / 0012888112

KONTAKT

Tag og hovedentreprise 

Salg og energi

Bogholderi & administration

Copyright © 2023 GTV-Gruppen