Tagrender

Med GTV-Gruppen får du en stærk samarbejdspartner

SERVICEAFTALE

HOVEDENTREPRISE
Job og karriere

TAGRENDER OG NEDLØB

Såvel tagrender som nedløbsrør er en vigtig del af ethvert byggeri. Det er de, fordi de er med til at opsamle vand og derfra lede det væk fra bygningen og ned i kloakken.

Det betyder at ødelagte tagrender eller nedløbsrør kan betyder at der kan opstå fugtskader i ejendommen.

Hos GTV Gruppen, tilbyder vi serviceaftaler på dit tag, hvilket gør at GTV Gruppen sikrer i en sådan aftale at der et brud på en tagrende eller nedløb vil blive opdaget og udbedret.

Vores blikkenslagere har mange års erfaring indenfor levering, montering og reparation af tagrender uanset type og materiale. Vi tilbyder også rensning af tagrender – i alle højder.

tagrender

Hvilken tagrende skal du vælge?

Vi har et bredt udvalg af forskellige tagrender. Vores tagrender bliver leveret af VM ZINC, og Rheinzink som producer- tagrender i zink samt kobber og ønsker du stål eller plast anvender vi tagrender fra Plastmo. 

Du har mulighed for at vælge mellem tagrender med forskellig form. Er ønsket zink laver VM ZINK tagrender som er firkantede, halvrunde og kvartrunde.

Vi rådgiver dig gerne om, hvilken tagrende der passer til dit hus i forhold til udseende, men også i forhold til holdbarhed.

Bestiller du en opsætning af tagrender i København eller omegn, sikrer vi hurtig og effektiv opsætning. Vi er specialister i tagrender, og laver stort set ikke andet til dagligt.

Vi kan tilbyde tagrender i følgende materiale

Zinktagrender

Zinktagrender laves 99,9 % ren zink, der patinerer smukt.

Patineringen er med til at give zinken et beskyttende lag som gør at den holder, og er vedligeholdelsesfri i mange år 

Alle boliger skal have monteret tagrendesystemer i en eller anden form, så hvorfor ikke vælge en i zink – og få en vedligeholdelsesfri og holdbar kvalitetsløsning, som samtidige er bæredygtig. 

Zink Tagrender fås i 3 standard udgaver, en rund, en firkantet og en kvartrund. Alle tagrender fås i både zink natur, som er blankt zink, og en forpatineret, samt en i sort zink. 

At montere zinktagrender er et håndværk. Tagrenderne opsættes og loddes sammen i 100 % vandtætte samlinger. Resultatet er et afvandingssystem i høj kvalitet der holder i mange år.

Kobbertagrender

En eksklusiv tagrende, som har været brugt i generationer.

Kobbertagrender har et elegant udtryk, som passer aldeles godt til gamle herskabsvillaer og ældre bygninger. Kobbertagrender kan klare alle naturmiljøer og kan derfor også anvendes ved kyster og havområder.

Kobbertagrender er ved fremstilling blanke, men der dannes hurtig en mørk brunlige patina som er med til at beskytte tagrenden, med tid patinere den i den kendte irgrønne farve, det afhænger meget af omgivelserne hvornår det sker.

RUSTFRI STÅLTAGRENDER

Vi udfører rustfrie stål tagrender, som speciallaves på eget værksted. En tagrende i syrefast rustfrit stål, er en tagrende med meget lang holdbarhed.

Den kan vælges i naturmiljøer med et meget aggressivt klima, og ændre stort set ikke udtryk som tagrender i zink og kobber som patinere med tiden.

OM GTV GRUPPEN

GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag og Facader til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

Information

CERTIFIKATER

FAKTURERING

Fakturaer fremsendt som fx Word, Excel, PDF til:

Bank information

Bank: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
Kontonr. 6230 / 0012888112

KONTAKT

Tag og hovedentreprise 

Tagdækker 

Salg og energi

Bogholderi & administration

Copyright © 2024 GTV-Gruppen