Hovedentrepriser

Vi samler alle faggrupper til din opgave

SERVICEAFTALE

HOVEDENTREPRISE
Job og karriere

VÆLG DEN RIGTIGE samarbejdspartner

Hos GTV-Gruppen tilbyder vi hovedentreprise indenfor tagarbejde og VVS- installationer, når vi påtager os en hovedentreprise kan du være sikker på at få løst din opgave ordentligt og til tiden.

Vi værdsætter at byde ind med gode løsninger for at sikre det bedste for vore kunder og projektet.

gtv-gruppen

YDELSER HOS GTV-GRUPPEN

VI UDFØRER BL.A.

GTV-Gruppens tagrenoveringer

TAGRENOVERINGER

GTV-Gruppen løser alle typer af opgaver i zink, kobber, aluminium og alt fra beklædning af kviste, tage og facader. Vi leverer blikkenslagerarbejde og byggetekniske løsninger til private og erhvervskunder.

GTV-Gruppens VVS service

VVS

Hos GTV-Gruppen har vi alle kompetencer og specialer inden for VVS. Fra traditionelle vand-, varme- og afløbsinstallationer til mere komplicerede erhvervs- og industri tekniske installationer.

GTV-Gruppens energi service

Energi

Energiforbedringer er individuelle og derfor kræver individuel rådgivning. Derfor tilpasser vi altid løsningen, så din investering hurtigst muligt tjener sig hjem og sikrer dig og miljøet de bedste betingelser.

SLIP BEKYMRINGERNE MED HOVEDENTREPRISE 

Et byggeprojekt kan virke uoverskueligt uafhængigt af dets størrelse. 

  • Hvor starter man?
  • Hvilke materialer skal der anvendes?
  • Hvordan skal opgaven udføres? 

GTV-Gruppens har mange års erfaring og tilbyder entrepriser i alle størrelser indenfor Tagarbejde og VVS- Installationer. 

Vi tager hånd om byggeprocessen fra start til slut, og overlader intet til tilfældighederne. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes gennem tæt kundekontakt. Derfor bliver dine behov og ønsker altid hørt hos os. Ud fra disse, og med vores brede faglighed såvel som store ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger til de absolut bedste priser.

OM GTV GRUPPEN

GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag, Facader og VVS til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

Information

CERTIFIKATER

FAKTURERING

Fakturaer fremsendt som fx Word, Excel, PDF til:

Bank information

Bank: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
Kontonr. 6230 / 0012888112

KONTAKT

Tag og hovedentreprise 

Salg og energi

Bogholderi & administration

Copyright © 2023 GTV-Gruppen