Tagrenoveringer

Med GTV-Gruppen får du en stærk samarbejdspartner

TAGPROJEKTER

Med GTV-Gruppen får du en stærk samarbejdspartner

Ønsker du nyt tag på din ejendom – eller skal på have bygget 1 sal på dit hus kan vi i GTV- Gruppen tilbyde dig den komplette løsning hvor vi udfører hele projektet, dog med undtagelse af myndighedsbehandlingen.

Vi har, med kvalitet, service og omhyggelighed i centrum, specialiseret os i at løse alt fra mindre serviceopgaver til større entrepriser indenfor tagarbejde.

TAGPROJEKTER

TAGRENOVERING ELLER NYT TAG

RENOVERING AF TAG

Tagets funktion er at beskytte huset mod vind og vejr. Over tid ældes taget, så der kan opstå revner, utætheder og brud på tagoverflader, inddækninger m.m. 

Disse skader kan i sidste ende medføre fugt, råd og svamp i tagkonstruktionen og i bygningens vægge, og som kan være meget omkostningstunge at udbedre. Ønsker du at sikrer dit tag løbende, se mere under serviceaftaler.

NYT TAG

Er taget meget nedslidt og en renovering ikke er tilstrækkelig i forhold til at øge tagets holdbarhed og sikre konstruktionen mod skader og samtidig ønsker en korrekt moderne efterisolering af tagkonstruktionen. 

Kan et nyt tag være nødvendigt, udover at beskytte konstruktionen mod vind og vejr, øger et nyt tag ejendommens værdi og den nye efterisoleringen gør, at ejendommen får en bedre energiklasse og samtidig opnås der en væsentlig besparelse på den årlige varmeregning.

Ønsker du nyt tag på dit hus, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning eller for et uforpligtende tilbud.

HVILKET TAGMATERIALE SKAL JEG VÆLGE?

SKIFERTAG

Naturskifer er et bæredygtigt og yderst slidstærkt og smukt materiale og meget velegnet til beklædning af tage og facader. Ligeledes har skifertage et eksklusivt visuelt udtryk, der står i flot kontrast til alle typer facader. 

Man har brugt skifer til beklædning i mange hundrede år grundet er det er et naturmateriale.

ZINKTAG

Zink er et bæredygtigt naturmateriale, der er særdeles udbredt og velegnet som tagbeklædning – zink er særligt fordelagtigt, fordi det er utroligt fleksibelt og medgørligt. 

Et zinktag har en lang holdbarhed og er ideelt til at beskytte din ejendom mod vind og vejr. 

Desuden tilfører zink et smukt og råt udtryk til ejendommen med dets iøjnefaldende gråtonede patina.

KOBBERTAG

Kobber er et bæredygtigt naturmateriale og er et af ældste kendte metaller og er ligeledes et af vores ældste byggematerialer. Således har kobber været benyttet som tagbeklædning i over 2.000 år. 

Udover at være et særdeles holdbart og velegnet materiale, får du med kobber som tagbeklædning et smukt og unikt visuelt udtryk på dit tag. Et kobbertag kræver minimal vedligeholdelse og har en holdbarhed på op til 100 år.

ALUMINIUMSTAG

Aluminium er et let og blødt metal, der samtidig er særdeles robust og vejrbestandigt, hvilket gør det velegnet som tagbeklædning. Et aluminiumstag har mange gode egenskaber. Udover at det kræver minimal vedligeholdelse, er aluminium miljøvenligt og genanvendeligt

– aluminium kan sagtens genbruges, uden at miste sin kvalitet.

OM GTV GRUPPEN

GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag og Facader til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

Information

CERTIFIKATER

FAKTURERING

Fakturaer fremsendt som fx Word, Excel, PDF til:

Bank information

Bank: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
Kontonr. 6230 / 0012888112

KONTAKT

Tag og hovedentreprise 

Tagdækker 

Salg og energi

Bogholderi & administration

Copyright © 2024 GTV-Gruppen