energi

rådgiver og leverer indenfor energioptimeringer

SERVICEAFTALE

HOVEDENTREPRISE
Job og karriere

Energioptimeringer

GTV Gruppen rådgiver og leverer indenfor energioptimeringer, herunder: 

  • solcelleanlæg på tage.
  • Om kobling fra gasfyr/ elvarme til varmepumpe.
  • Efterisolering af varme og vandrør.
  • Sikrer optimal drift i eksisterende varmecentral.
  • Gulvvarme.

Energioptimeringer

Energioptimeringer hos GTV-Guppen

VI UDFØRER BL.A.

JUSTERING AF VARMECENTRAL

justering af varmecentral

Videncenter for energibesparelser i bygninger anbefaler, at der installeres den nødvendige automatik i varmecentraler. Herved kan den ønskede komfort opnås, og energiforbruget minimeres. Automatikken omfatter reguleringsventiler og styringsenheder.

SOLCELLEANLÆG

solcelleanlæg

Det er ikke kun taget på ejendommen, som er oplagt til solceller. Hvis dit tag ikke kan bære et solcelleanlæg, eller hvis du ikke synes, det ser æstetisk flot ud, findes der flere muligheder. Du kan for eksempel placere det på en sydvendt mur, ovenpå skuret eller garagetaget. Mulighederne er mange.

HVAD ER EN ENERGIRENOVERING?

Hvad er en energirenovering?

En energirenovering er en forbedring af ejendommen, der fokuserer på at spare energi. Det vil sige tiltag, der minimere forbruget af varme og strøm. Udover at kunne spare på varmeregningen er en energirenovering også med til at mindske jeres ejendoms udledning af CO2.

gtv-gruppen tænker grønt

Verden indenfor energioptimering og bæredygtig omstilling er i en rivende udvikling.

Vejen mod at blive CO2 neutral er ofte uoverskueligt at gå ned ad, med mange spillere og interessenter, og med et hav af muligheder.

Skal man vælge solceller, varmepumper, batterier, efterisolering, grønne tage, regnvandsopsamling, elbil eller skal det være en kombination.

Der bør altid ses på de nuværende forhold herunder, taget levetid, afvanding, altaner og kan bygningen i det hele taget holde.  Skal i have ladestandere og hvilke. Hvordan bliver økonomien, der skal beregnes på levetid og tilbagebetaling.

Alle disse parametre bør man tage stilling til inden man går i gang, og derfor er seriøs rådgivning nødvendig, så i kender forholdene og kan træffe de rigtige valg.

OM GTV GRUPPEN

GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag, Facader og VVS til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

Information

CERTIFIKATER

FAKTURERING

Fakturaer fremsendt som fx Word, Excel, PDF til:

Bank information

Bank: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
Kontonr. 6230 / 0012888112

KONTAKT

Tag og hovedentreprise 

Salg og energi

Bogholderi & administration

Copyright © 2023 GTV-Gruppen