om os

Vores målsætning er at levere den bedste service og den rette kvalitet

KONTAKT OS

Totalentreprise
Job og karriere

Om GTV-Gruppen

Vi kan godt garantere, at et bekendtskab med vores montører vil gøre en forskel for dig som kunde. Vi sætter en ære i at møde op til aftalt tid, vi afgiver gerne en fast pris, før vi påbegynder arbejdet. Vi udfører opgaven hurtigt og præcist, og vi efterlader arbejdspladsen pæn og ryddelig, når vi afslutter arbejdet.

Hos GTV Gruppen er vi specialiseret i:

Tage, VVS installationer og energioptimeringer.

I GTV Grupppen A/S går vi op i at gøre det, vi er bedst til – og at gøre det godt over for vores kunder, men også overfor for vores medarbejdere. Vi arbejder hver dag på at forbedre og forny os, så vi kan leve op til de krav som stilles af vores kunder til kvalitet, pris, tid, løsninger, IT og bæredygtighed. 

For dig som bygherre, rådgiver eller teknisk ansvarlig i en boligforening, eller anden offentlig eller privat organisation tilbyder vi:

  • Tag, facade og blik arbejde.
  • VVS-installationer
  • Energirenoveringer 
  • Serviceopgaver indenfor tagarbejder og VVS-Installationer.

GTV Gruppen rådgiver og leverer indenfor energioptimeringer, herunder solcelleanlæg på tage, omkobling fra gasfyr til varmepumpe, efterisolering af varme og vandrør, finjustering af varmecentral, grønne tage.

Serviceaftaler:

  • VI PASSER PÅ DIT TAG
  • VI PASSER PÅ DINE VVS-INSTALLATIONER.

FAGUDDANNEDE MONTØRER

Vi sikrer os løbende, at vores medarbejdere har den nødvendige ekspertise, når de kommer ud på en opgave. Alle vores medarbejdere er løbende på efteruddannelseskurser og bliver løbende opdateret på ny teknologi og trends.

mandag - torsdag
kl. 07.00 - 15.00
fredag
kl. 07.00 - 14.30

HVEM ER PERSONERNE BAG GTV-Gruppen

Søren Sandvig

Partner - Salg og Energioptimering

Uddannet tømrer, kloakmester og bygningskonstruktør. Derudover har Søren stor erfaring indenfor hoved og totalentrepriser, hvor energioptimering og bæredygtighed har været en del af hverdagen de sidste 10 år.

Søren hjælper gerne med at finde den rigtige løsning inden for bæredygtighed og energirenovering.

Anders Lund

Partner - Daglig leder

Uddannet Blikkenslager, og Projektleder.

Anders tager sig af alt med tag og hovedentrepriser, lige fra styring og planlægning af service opgaver fra kommuner og statslige institutioner som slot og kulturstyrelsen, til byggestyring af fag og hovedentrepriser.

Anders har stor erfaring inden for blikkenslagerfaget samt tagrenoveringer, og har et stort netværk af kompetente fagentreprenører som hjælper med at nå i mål på alle projekterne.

Kontakt mig gerne hvis vi skal finde den bedste løsning for jeres projekt eller ejendom.

OM GTV GRUPPEN

GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag, Facader og VVS til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

Information

CERTIFIKATER

FAKTURERING

Fakturaer fremsendt som fx Word, Excel, PDF til:

Bank information

Bank: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
Kontonr. 6230 / 0012888112

KONTAKT

Tag og hovedentreprise 

Salg og energi

Bogholderi & administration

Copyright © 2023 GTV-Gruppen