om os

Om GTV-Gruppen

Vi kan godt garantere, at et bekendtskab med vores montører vil gøre en forskel for dig som kunde. Vi sætter en ære i at møde op til aftalt tid, vi afgiver gerne en fast pris, før vi påbegynder arbejdet. Vi udfører opgaven hurtigt og præcist, og vi efterlader arbejdspladsen pæn og ryddelig, når vi afslutter arbejdet.

Hos GTV Gruppen er vi specialiseret i:

Tagrenovering, tagpap, blikkenslager og energioptimering.

I GTV Grupppen A/S går vi op i at gøre det, vi er bedst til – og at gøre det godt over for vores kunder, men også overfor for vores medarbejdere. Vi arbejder hver dag på at forbedre og forny os, så vi kan leve op til de krav som stilles af vores kunder til kvalitet, pris, tid, løsninger, IT og bæredygtighed. 

For dig som bygherre, rådgiver eller teknisk ansvarlig i en boligforening, eller anden offentlig eller privat organisation tilbyder vi:

 • Tag, facade og blik arbejde.
 • Energirenoveringer 
 • Serviceopgaver indenfor tagarbejder, med mulighed for at indgå en serviceaftale.

  FAGUDDANNEDE MONTØRER

  Vi sikrer os løbende, at vores medarbejdere har den nødvendige ekspertise, når de kommer ud på en opgave. Alle vores medarbejdere er løbende på efteruddannelseskurser og bliver løbende opdateret på ny teknologi og trends.

  mandag - torsdag
  kl. 07.00 - 15.00
  fredag
  kl. 07.00 - 14.30

  HVEM ER PERSONERNE BAG GTV-Gruppen

  Søren Sandvig

  Partner - Salg og Energioptimering

  Uddannet tømrer, kloakmester og bygningskonstruktør. Derudover har Søren stor erfaring indenfor hoved og totalentrepriser, hvor energioptimering og bæredygtighed har været en del af hverdagen de sidste 10 år.

  Søren hjælper gerne med at finde den rigtige løsning inden for bæredygtighed og energirenovering.

  Anders Lund

  Partner - Daglig leder

  Uddannet Blikkenslager, og Projektleder.

  Anders tager sig af alt med tag og hovedentrepriser, lige fra styring og planlægning af service opgaver fra kommuner og statslige institutioner som slot og kulturstyrelsen, til byggestyring af fag og hovedentrepriser.

  Anders har stor erfaring inden for blikkenslagerfaget samt tagrenoveringer, og har et stort netværk af kompetente fagentreprenører som hjælper med at nå i mål på alle projekterne.

  Kontakt mig gerne hvis vi skal finde den bedste løsning for jeres projekt eller ejendom.

  OM GTV GRUPPEN

  GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag og Facader til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

  Information

  CERTIFIKATER

  FAKTURERING

  Fakturaer fremsendt som fx Word, Excel, PDF til:

  Bank information

  Bank: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
  Kontonr. 6230 / 0012888112

  KONTAKT

  Tag og hovedentreprise 

  Tagdækker 

  Salg og energi

  Bogholderi & administration

  Copyright © 2024 GTV-Gruppen