karriere

Med mening

Anders Lund

Anders Lund

Partner - Daglig leder

Info om jobbet er du velkommen til at ringe til Anders Lund

BLIKKENSLAGER SØGES

GTV-Gruppen har travlt, og leder måske efter dig?
Har du lyst til at blive en del af et stærkt velfungerende team, som sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet, så har vi jobbet til dig.

Om jobbet
Arbejdspladsen er beliggende i Skovlunde, og sammen med dine kollegaer, vil du stå for større og mindre opgaver indenfor kobber, tag og facader.

Dine primære opgaver vil være:

 • Renovering og nybyg af større og mindre tag opgaver
 • Reparation og service af diverse blikkenslageropgaver
 • Opgaver med materialer som zink, skifer og kobber

Om dig
Vi forestiller os, at du er mødestabil og arbejder struktureret og effektivt. Du kan arbejde selvstændigt, men kan også bidrage positivt til dit hold. Du er på forkant med opgaverne, er service- og løsningsorienteret, er fleksibel og ansvars- og kvalitetsbevidst.

Desuden forventer vi at du:

 • Er udlært blikkenslager
 • Har bredt kendskab til blikkenslager fagets faglige finesser og kan arbejde selvstændigt og professionelt med forefaldende opgaver
 • Har erhvervserfaring inden for skifer og false teknikker
 • Har kørekort

Vi tilbyder dig

 • Et faglig spændende og udfordrende job med mange forskelligartede opgaver, hvor du i høj grad får mulighed for at præge din hverdag samt en god sparring med både kollegaer og ledelse
 • Et varigt arbejde i en moderne virksomhed i fuld udvikling med en masse nye og spændene projekter i sigte samt en virksomhed som prioriterer et godt arbejdsmiljø
 • En løn, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer

Hvad gør du nu?

Såfremt du er interesseret og matcher den anførte profil, så send din ansøgning og cv til os senest den 15. oktober 2022 på: alu@gtv-gruppen.dk mærket ”Blikkenslager”.

Vil du høre mere om jobbet er du velkommen til at ringe til Anders Lund på tlf.: +45 22 68 80 66

  bliv en del af gtv

  GTV-Gruppen er en pålidelig og moderne fremadtænkende virksomhed, hvor vi bestræber os på at opfylde kundernes behov. GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag, Facader og VVS til både offentlige og private virksomheder, Boligforeninger og private kunder. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

  OM GTV GRUPPEN

  GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag og Facader til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

  Information

  CERTIFIKATER

  FAKTURERING

  Fakturaer fremsendt som fx Word, Excel, PDF til:

  Bank information

  Bank: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
  Kontonr. 6230 / 0012888112

  KONTAKT

  Tag og hovedentreprise 

  Tagdækker 

  Salg og energi

  Bogholderi & administration

  Copyright © 2024 GTV-Gruppen