Vores Kompetencer

Vi har et stort værksted der er indrettet med de mest moderne maskiner

SERVICEAFTALE

HOVEDENTREPRISE
Job og karriere

GTV-Gruppens tagrenoveringer

TAGRENOVERINGER

GTV-Gruppen løser alle typer af opgaver i zink, kobber, aluminium og alt fra beklædning af kviste, tage og facader. Vi leverer blikkenslagerarbejde og byggetekniske løsninger til private og erhvervskunder.

GTV-Gruppens energi service

Energi

Energiforbedringer er individuelle og derfor kræver individuel rådgivning. Derfor tilpasser vi altid løsningen, så din investering hurtigst muligt tjener sig hjem og sikrer dig og miljøet de bedste betingelser.

BLIKKENSLAGER VÆRKSTED

Har du brug for inddækninger og bygningsprofiler?

Har du brug for inddækninger og bygningsprofiler?

På vores store blikkenslagerværksted fremstiller vi selv alle de inddækninger og bygningsprofiler vi laver på vores byggesager. Vi producerer inddækninger i velegnede og holdbare materialer såsom zink, kobber, rustfrit stål og aluminium. Har du ønsker til andre materialer kan vi også hjælpe med det. 

Alle vores produkter er af højeste kvalitet, hvilket sikres gennem kvalitetskontrol samt nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Alle vores inddækninger tillaves på mål for den enkelte kunde og til den enkelte opgave. Vores værksted er indrettet med de nyeste CNS-styrede maskiner til klip, buk og bearbejdning af inddækninger, hvilket betyder, at vi kan levere bygningsprofiler af høj kvalitet og med stor nøjagtighed.

Har du et specielt behov og har brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

VÆLG DEN RIGTIGE samarbejdspartner

Vi sætter en ære i veludført håndværk og går ikke på kompromis med kvaliteten. Med os som din samarbejdspartner bliver dit arbejde udført af kompetente, ansvarsfulde og kvalitetsbevidste blikkenslagere.  Vores erfaring viser at uddannelse, god kommunikation og gode samarbejder med vores kunder giver den bedste oplevelse og medvirker til en succesfuld gennemførsel af projektet – både for os og for vores kunder. 

Derfor stiller vi altid mod at levere en god service og høj kvalitet i opgaveløsningen.

OM GTV GRUPPEN

GTV-gruppen arbejder primært med fagentrepriser og reparationsopgaver indenfor vores fagområder Kobber, Blik, Tag og Facader til både offentlige og private virksomheder og boligforeninger. Vi sætter faglighed, kvalitet og service i højsædet.

Information

CERTIFIKATER

FAKTURERING

Fakturaer fremsendt som fx Word, Excel, PDF til:

Bank information

Bank: SPAREKASSEN KRONJYLLAND
Kontonr. 6230 / 0012888112

KONTAKT

Tag og hovedentreprise 

Tagdækker 

Salg og energi

Bogholderi & administration

Copyright © 2024 GTV-Gruppen